Bemutatkozásunk
Értékelés:
(11 szavazat)Cégünk, a GK Invest Kft. 2007. évi megalapítását a két tulajdonos – Nagy Gergely és Csiszár Károly - egy merész ingatlanhasznosítási projektötlete ihlette. A sikeres megvalósítást újabb és újabb egyre nagyobb volumenű lehetőségek, ötletek, munkák követték.

Tevékenységünk keretében ingatlan beruházással, magas műszaki tartalommal megvalósuló projektekkel elégítjük ki partnereink igényeit. A családi házak, társasházak minőségi kivitelezéséről, a szakszerű tanácsadásról és tájékoztatásról, valamint az állandó műszaki felügyeletről számos elégedett vásárlónk győződhetett már meg.

A GK Invest Kft. mikrovállalkozásként indult, de kitartó munkával mára már a helyi szinten meghatározó építőipari cégek versenytársává vált. Győr frekventált városrészeiben, elsősorban Révfaluban építünk nemzetközi igényeket is kielégítő minőségi ingatlanokat.

A cég filozófiája a szaktudás, a minőség és a megbízhatóság, a megrendelők igényeinek maximális figyelembevétele mellett. Komplett szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől, a kivitelezésig. A vevőkkel történő együttgondolkodás, a rugalmas hozzáállás, a legkreatívabb ötletek megvalósítását is lehetővé teszi számukra.

A megbízható, szakmájukban elismert képzett saját munkaerő mellett a vállalkozás legfőbb értéke az a hozzáállás, az a minőségre való törekvés, mely valamennyi építkezés során áthatja a munkálatokat.

A GK Invest Kft. számára a legfontosabb, hogy a vásárló az elvégzett munka után megelégedve használhassa álmai otthonát. Célunk, hogy korrekt hosszú távú piaci jelenlétet, kiváló minőséget, és nagyfokú precizitást képviseljünk a hazai építőipar világában, melyet elégedett vásárlóink ajánlása biztosít számunkra.

Legyen Ön is a partnerünk!

Megjelent: 13684 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. április 14., hétfő 14:59

Elérhetőségeink

  • Csiszár Károly: 20/323-38-13
  • Nagy Gergely: 20/914-55-87